Alles over Werkendam...

Wie zijn wij

Werkendam.Net is in de eerste plaats bedoeld als ontmoetingsplek met sociale insteek voor Werkendammers door het aanbod van lokale (actuele) informatie en nieuws.
Verder biedt de site een ruim aanbod van adresgegevens, achtergrondinformatie en links en fungeert dit virtuele plein zo als hét startpunt voor iedereen die iets wil weten over de regio rond Werkendam, gemeente Altena.

Door steeds (actuele) informatie toe te voegen groeit Werkendam.Net meer en meer uit tot een handig én compleet informatiebaken in het woud van digitale info.

Iedereen die wetenswaardige informatie heeft kan contact opnemen met Werkendam.Net die het materiaal dan voor plaatsing zal beoordelen.
Voelt u zich dus vrij om uw evenement / activiteit, organisatie of bedrijf aan te melden. Adverteren kan ook.

Daarom:
Van harte welkom op Werkendam.Net ...

  
Lokaal betrokken - Regionaal sterk - Landelijk puur Altena promotie  

 • Klik HIER voor de visie op en uitleg van het logo van Werkendam.Net...Zoals er in de 'echte' wereld winkelcentra bestaan waar alle (wekelijkse) boodschappen op één plek te vinden zijn, bestaan er  op het internet virtuele pleinen.
Een virtueel plein is een ontmoetingsplek (verzamelplaats) voor allerlei bedrijven, organisaties, instellingen en personen die op het internet iets gemeenschappelijks hebben. Werkendam.Net is daar een voorbeeld van en alle informatie komt dan ook uit de gemeente Werkendam of heeft daar een directe binding mee.

 • Werkendam.Net is een servicesite, nieuwsbrief, informatiefolder en adreswijzer in één.
  Digitaal en lokaal. Met het venster op de regio. En een groot landelijk bereik.

  Werkendam.Net is bovendien onderscheidend, compact en compleet.
  Maar ook: laagdrempelig én gebruiksvriendelijk...  Werkendam.Net is een initiatief van TekstAtelier® | tekstfabriek. reclamakerij. netwerkhuis. | uit Wijk en Aalburg, een dynamisch bureau voor marketingcommunicatie. (www.tekstatelier.nl)

  ©   Alle rechten m.b.t. idee en vormgeving van deze website zijn nadrukkelijk voorbehouden aan Werkendam.net.
  Lees meer hierover op onze Disclaimer-pagina.

  • Werkendam.net
   Onderdeel van MediaPlein Altena.Net