Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Avond4daagse gaat door via Home Edition'
08jun

Avond4daagse gaat door via Home Edition

WERKENDAM - Een jaar zonder Avond4daagse is eigenlijk ondenkbaar. Dat vond de organisatie van de Avond4daagse Werkendam ook. Met een speciale editie van hét wandelfestijn kan er dit jaar toch gelopen worden. 'Vol trots presenteren we: Avond4daagse – Home Edition!' 

Vanaf vandaag tot en met 31 augustus 2020 loopt ieder zijn/haar eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo wordt met elkaar voorkomen dat het te druk wordt. 'Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille', laat de organisatie vol trots weten.

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen twee weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. 'Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finishmoment bij de voordeur.'

Aanmelden
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op DEZE website. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost 5 euro per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille.

Vragen?
Wie vragen heeft kan ze altijd stellen, maar HIER worden al veel vragen beantwoord.

'Deel je avonturen! We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse – Home Edition. Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome.'Deel dit bericht met je vrienden!