Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ook De Biesboschzwemmers volgt advies RIVM ' De ledenvergadering van 26 maart aanstaande gaat vooralsnog gewoon door.
10mrt

Ook De Biesboschzwemmers volgt advies RIVM

WERKENDAM - In navolging op andere verenigingen binnen de gemeente gemeente Altena en aanhakend bij de adviezen van het RIVM nen ook De Biesboschzwemmers maatregelen in verband met het coronavirus.

De vereniging sciirjft: Leden die last hebben van één van de onderstaande klachten verzoeken wij thuis te blijven en niet te trainen of naar wedstrijden te komen: Verkoudheid, Hoesten of Koorts (meer dan 38 graden) Dit geldt ook voor alle trainers. Bij bovenstaande klachten moeten zowel trainers als leden thuisblijven.' 

Wie niet kan trainen of training kan geven of opgesteld is voor de competitiewedstrijd maar moet afhaken, wordt verzocht zich wel tijdig af te melden. 

'De ledenvergadering die gepland staat voor 26 maart aanstaande gaat vooralsnog gewoon door. Mocht hier verandering in komen dan laten we dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.'

Meer informatie over het coronavirus kunt je lezen op de website van de GGD en op de website van het RIVM. Zit je vraag hier niet tussen? Bel dan met het RIVM 0800 – 1351 of de GGD: 0900 – 364 64 64.

Zie ook:
Kozakken Boys volgt RIVM-advies rond Coronavirus (ma, 9 mrt 2020)
Maatregel tegen coronavirus uitgebreid: ‘Stop met handenschudden’ (ma, 9 mrt 2020)
De Molenhof sluit activiteitencentrum vanwege coronavirus (wo, 4 mrt 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!