Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kozakken Boys volgt RIVM-advies rond Coronavirus' Wie last heeft van verkoudheid, hoesten en koorts kan beter thuisblijven...
09mrt

Kozakken Boys volgt RIVM-advies rond Coronavirus

WERKENDAM - Kozakken Boys publiceert maandag (9-3) een advies op de clubsite gericht aan haar leden en vrijwilligers zich in acht te nemen wat betreft het Coronavirus. De vereniging volgt hierin het eerdere advies van het RIVM.

Sinds vrijdag 6 maart 18.00 uur adviseert het RIVM inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM zaterdag 7 maart een steekproefonderzoek naar COVID-19. Op de website van de Rijksoverheid worden de meest gestelde vragen en antwoorden steeds geactualiseerd. Aldus het RIVM.

Kozakken Boys meldt: 'Om verdere verspreiding en mogelijke besmetting te voorkomen nemen wij de maatregelen van het RIVM in acht.

Kinderen die last hebben van een van de onderstaande klachten verzoeken wij thuis te blijven en niet te trainen/ spelen:
     • Verkoudheid
     • Hoesten
     • Koorts (meer dan 38 graden)

Dit geldt ook voor alle trainers/vrijwilligers : bij bovenstaande klachten moeten zij thuisblijven.'

Heb je vragen?
De GGD volgt de situatie rondom het coronavirus op de voet. Dit doet men samen met het RIVM en de veiligheidsregio. Alle huisartsen zijn geïnformeerd door de GGD.

Kozakken Boys sluit het bericht af: 'Meer informatie over het coronavirus kunt u lezen op de website van de GGD en op de website van het RIVM. Zit uw vraag hier niet tussen? Bel dan met het RIVM 0800 - 1351 of de GGD: 0900 - 364 64 64.'

Zie ook:
RIVM: ‘Verkoudheid, koorts, hoesten? Blijf thuis!’ (za, 7 mrt 2020)
De Molenhof sluit activiteitencentrum vanwege coronavirus (wo, 4 mrt 2020)
Beatrixziekenhuis gesloten, coronapatiënte komt uit Nieuwendijk - UPDATE (zo, 1 mrt 2020)
Burgemeester Lichtenberg leeft mee met Nieuwendijkse Corona-patiënte (zo, 1 mrt 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!