Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'DGV-turnsters turnen een goede eerste wedstrijd' Hilde en Maud deden het super goed.
07feb

DGV-turnsters turnen een goede eerste wedstrijd

DUSSEN - Zaterdag (1-2) was het de beurt aan Hilde en Maud (vijfde divisie jeugd G) om hun eerste voorwedstrijd te turnen in Dinteloord.

Voor Hilde was het haar allereerste regionale wedstrijd ooit. Met wat gezonde spanning begonnen we de wedstrijd op Balk. Na een nare val met de radslag tijdens het inturnen, herpakte ze zich goed en turnde ze een stabiele balk oefening met een radslag waarmee ze op de balk bleef staan. Super goed gedaan hilde! Verder een goede wedstrijd geturnt, zeker voor de eerste keer. Deze maand blijven we hard werken aan nieuwe elementen en dan kun je die op de volgende voorwedstrijd showen aan de Jury.

Hard werken
Ook voor Maud was dit een ongewone wedstrijd. Voor het eerst kwam ze uit in de keuze oefenstof. Je hebt laten zien dat je hier thuishoort Maud! Voor het eerst over de pegasus gesprongen met plank op de wedstrijd en dan gelijk de zevende plaats bemachtigen op dit toestel. Maud heeft nog meer nieuwe en mooie dingen laten zien op deze wedstrijd! Een bewijs van dat hard werken wordt beloond. Deel dit bericht met je vrienden!