Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'IMS/Voltena start nieuwe jaar met overtuiging'
12jan

IMS/Voltena start nieuwe jaar met overtuiging

WERKENDAM - Na een kleine winterstop betrad IMS/Voltena zaterdag (11-1) weer het centercourt in de thuissporthal De Crosser. Dit was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar waarin tevens de tweede seizoenshelft van start ging. Dat betekende dat IMS/Voltena voor de tweede keer tegenover Prima Donna Kaas Huizen DS1 stond. Een team dat het jaar 2019 met een aantal mooie overwinningen mocht afsluiten en deze winnende lijn in 2020 wil doortrekken. Maar ook IMS/Voltena, dat de derde plaats in de topdivisie bezet, gaat voor de volle winst.

IMS/Voltena start de eerste set met een kleine achterstand. Ze herpakken zich snel, raken op dreef en gaan als een sneltrein door de wedstrijd heen. Met een ruim puntenverschil in alle drie sets maken de thuisspelende meiden duidelijk dat er in Werkendam geen punten te halen zijn (25-16, 25-17, 25-12). Met deze mooie start van de tweede helft is IMS/Voltena volop gebrand om meer punten te pakken in 2020.

De aandachtspunten van deze wedstrijd worden in de aankomende trainingsweek opgepakt om weer krachtig in het veld te schitteren tegen Booleans/VV Utrecht. In Utrecht mag IMS/Voltena in Sportcentrum Galgenwaard op Super Saturday de tweede wedstrijd van het jaar spelen.

(Foto IMS/Voltena)Deel dit bericht met je vrienden!