woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Mooie afsluiter van het jaar voor IMS/Voltena

15 december 2019 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De eerste competitiehelft van de topdivisie zaterdag (14-12) werd door IMS/Voltena afgesloten tegen Sudosa-desto, een team waar IMS/Voltena nog niet eerder tegen speelde. Met een mooie 3-0 bleven alle punten in Werkendam en was het feestje in eigen huis echt compleet (26-24, 25-14, 25-23).

“Wat is er nu mooier dan de laatste wedstrijd van het jaar, in eigen huis, met een 3-0 overwinning af te sluiten?!” Zo klonken de woorden van de teammanager van IMS/Voltena na de wedstrijd. En inderdaad verliet IMS/Voltena als winnaar het veld, voor de laatste keer dit jaar.

De setstanden liegen er niet om en laten zien dat deze pot niet zomaar is gewonnen. Hier en daar wat ups en downs aan de kant van het thuisspelende team en wat tactische balletjes van de tegenstander wat ervoor zorgde dat voornamelijk de eerste n de derde set spannend bleven. Met het einde van deze wedstrijd is de eerste helft van het seizoen dus alweer gespeeld.

IMS/Voltena zal nog stilstaan bij de goede en de verbeterpunten om hier verder aan te werken zodat het team er weer vol voor zal gaan in de eerste wedstrijd op 11 januari.

Juichen
IMS/Voltena dankt het publiek en sponsoren, die tijdens thuis- en tijdens uitwedstrijden elke keer weer mee juichen bij een gescoorde bal! IMS/Voltena is ontzettend trots op deze achterban en kan niet wachten om met hen aan hun zijde, zaterdag 11 januari om 16:00 uur te starten aan de tweede competitiehelft.