Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Henk de Goeij stopt bij Kozakken Boys als voorzitter'
12dec 2019

Henk de Goeij stopt bij Kozakken Boys als voorzitter

WERKENDAM - Henk de Goeij heeft bekendgemaakt aan zijn laatste jaar als voorzitter van Kozakken Boys bezig te zijn. Diot valt te lezen op de wenbsite van de Werkendamse club.

De Goeij: “Dit besluit heb ik niet over een nacht ijs genomen, het speelt al langere tijd door mijn hoofd. Ik ben vier jaar actief geweest in de Businessclub en zit nu in m’n vierde jaar als voorzitter van de vereniging. Bij elkaar een aaneengesloten periode van acht jaar waarin ik me heb ingezet voor Kozakken Boys. De club staat er financieel en organisatorisch goed voor, er staat een stevig fundament waarop de komende jaren verder gebouwd kan worden.'

De Goeij vindt dat het nu tijd is voor anderen om daar invulling aan te geven. Hij laat via de website van de cub weten dat het voor hem 'altijd een eer en een genoegen geweest om voorzitter te mogen zijn van deze prachtige club. Ik heb er veel energie in gestopt en heb genoten van de samenwerking met mijn medebestuursleden, vrijwilligers en sponsors.  Het besturen van Kozakken Boys is ook intensief en kost veel tijd en energie. Aangezien ik meer tijd wil besteden aan mijn bedrijf en niet te vergeten mijn gezin is het verstandig deze keuze te maken. Ik zal zeker niet verloren gaan voor de club want ik ben een Boys-man in hart en nieren en zal me in blijven zetten waar nodig.”

Vertrek
Het bestuur zal zich de komende tijd beraden en gaan bezighouden met het zoeken naar een nieuwe voorzitter, en daarnaast ook een penningmeester. Penningmeester Freek Vorthoren kondigde tijdens de ledenvergadering al aan zijn lopende termijn tot eind 2021 uit te dienen en daarna, na 15 jaar penningmeesterschap, het stokje over te geven aan een opvolger.

Henk de Goeij zal tot aan de ledenvergadering in het najaar van 2020 als voorzitter actief blijven. Aldus het bestuur van sv Kozakken Boys.

(Foto Kozakken Boys)Deel dit bericht met je vrienden!