Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kerst-eindejaarstoernooi BC Virtus' 'Maak gezellig een team en vraag dus al je vrienden, familie en kennissen.'
11dec 2019

Kerst-eindejaarstoernooi BC Virtus

WERKENDAM - Dit jaar zal er een kersteindejaarstoernooi gehouden worden in sporthal De Crosser. De datum hiervoor is zaterdag 21 december. Afgelopen jaren is dit toernooi altijd goed bezet geweest en dat wil BC Virtus dit jaar weer bereiken.

Na afloop van het toernooi zal Heren 1 een wedstrijd spelen tegen Uball en daarna is onze jaarlijkse draaiavond met het daarbij horende ‘Rad van fortuin’ met genoeg mooie prijzen.

Het toernooi start om 15:00 uur en zal ±18:30 uur afgelopen zijn. Teams bestaan uit minimaal 5 spelers waarvan 2 vrouwelijke speelsters. BC Virtus: 'Maak gezellig een team en vraag dus al je vrienden, vaders, moeders, ooms, tantes etc. en neem het tegen elkaar op.'

Lootjes
Tijdens de draaiavond kan iedereen lootjes kopen om zo kans te maken op de prijzen. De opbrengst hiervan is volledig voor de club. De minimale leeftijd om mee te doen met het toernooi is 16 jaar.

Stuur uiterlijk woensdag 18 december een mail naar ac@bcvirtus.nl en vermeld hierbij je teamnaam en de namen wie er mee doen. De inschrijfkosten bedragen 40 euro per team en kunnen op de avond zelf contant worden betaald.Deel dit bericht met je vrienden!