Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kyokushin karate in Werkendam' Budokai Tsunami werd opgericht in 1999 door Jan de Bruin Shihan.
14okt

Kyokushin karate in Werkendam

WERKENDAM - Budokai Tsunami zit vanaf 4 november  aanstaande ook vertegenwoordigd in Werkendam. Zo valt te lezen op de webstie van de sportschool

Budokai Tsunami uit Sliedrecht, gaat op verzoek van leden en oud-leden deze sport ook geven in Werkendam en wel in sporthal De Crosser aan de Raadhuislaan.

De lessen worden op maandagavonden gegeven door leeraar, Shihan Jan de Bruin (8e dan), een budoka die het karate verzorgt. Er wordt Kyokushin karate gegeven: een sport die erop gericht is tegenstanders af te weren, te controleren, of uit te schakelen.

De club laat weten: 'De sport is voor jong en oud, het versterkt je zelfvertrouwen en je wordt er mentaal sterker van.' 

Enthousiast
Marco van der Werken uit Werkendam bracht het karateballetje aan het rollen. Hij is leerling bij Budokai Tsunami en sprak met met De Bruin over. Deze reageerde direct enthousiast.

Wie meer info wil, kan mailen met jantsunami@online.nl of bellen 0622 113655. De school geeft overigens ook in Papendrecht en Molenaarsgraaf lessen.

(Foto Budoikai Tsunami)Deel dit bericht met je vrienden!