Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Myrthe Lock belangrijk voor BC Cross Smash 2' Myrthe Lock, overgekomen vanuit de jeugd, wist al haar partijen te winnen.
16sep 2019

Myrthe Lock belangrijk voor BC Cross Smash 2

WERKENDAM - Na de ongelukkige nederlaag van vorige week heeft BC Cross Smash 2 deze speelronde goede zaken gedaan door in eigen huis te winnen van Leerdam. Opvallend hierbij was dat de nieuwkomer in het team Myrthe Lock, overgekomen vanuit de jeugd, al haar partijen wist te winnen.

Het eerste team van de Werkendamse badmintonners bleek nog niet klaar te zijn voor het nieuwe seizoen en mocht blij zijn dat de schade in de uitwedstrijd in Krimpen aan de Lek beperkt bleef met een 5-3 nederlaag. De komende periode zal er dan ook hard getraind moeten worden.

Jeugd

Ook voor de jeugd zijn deze trainingen weer begonnen. Op donderdagavond en zaterdagmorgen kunnen jeugdleden badmintonnen in Sporthal de Crosser. De senioren gaan iedere donderdagavond weer de baan op in Werkendam. Geïnteresseerde zijn altijd welkom om mee te spelen.Deel dit bericht met je vrienden!