Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bestuur SV De Zilvermeeuw heeft ‘weinig zin meer om door te gaan’'
05mei

Bestuur SV De Zilvermeeuw heeft ‘weinig zin meer om door te gaan’

SLEEUWIJK / ALTENA: Het bestuur van Sportvereniging Zilvermeeuw Altena roept de leden op voor een belangrijke vergadering waarin een nieuw bestuur benoemd zou moeten worden. De groei van de vereniging en de problemen zijn dusdanig dat de zittende bestuursleden weinig zin meer hebben op de huidige voet door te gaan. Het verenigingsgevoel van verschillende dorpskernen ontbreekt en de voortzetting van de sportlessen in de verschillende dorpskernen vergt, door terugkerende problemen, onevenredig veel tijd en inzet van het bestuur.

De sportvereniging groeide is in de loop der jaren tot een vereniging van 390 leden. De vereniging verzorgt nu sportlessen in Giessen, Woudrichem, Almkerk en Sleeuwijk. Het bestuur vraagt zich af of er mensen zijn het stokje willen overnemen. Vandaar een bijzondere ledenvergadering waar een volledig nieuw bestuur gekozen zou moeten worden. ‘Aan deze nieuwe bestuurders wordt de opgave meegegeven om zonder het ontvangen van een vrijwilligersvergoeding de huidige opzet van de vereniging te handhaven en sportlessen in de dorpskernen te continueren.’ Aldus het huidige bestuur.

Stoppen

Komt er geen nieuw bestuur dan stopt De Zilvermeeuw met het aanbieden van lessen in Giessen, Woudrichem en Almkerk worden enkel de lessen in Sleeuwijk voortgezet en mogelijk uitgebreid. ‘In dit scenario worden voor de lessen in Giessen, Woudrichem en Almkerk externe oplossingen bekeken. Dit is ook van toepassing voor de selectie. Hoewel deze lessen bij dit scenario geen deel meer van ons lesaanbod zijn, zal de vereniging zich coöperatief opstellen in de overdracht van deze lessen aan andere partijen.’ 

De ledenvergadering is op 20 mei om19:30 uur in de Bolderik in Sleeuwijk.

(Foto archiefbeeld ter illustratie)Deel dit bericht met je vrienden!