Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligersavond Kozakken Boys geslaagd' De voorzitter wenst dat het een jaarlijks terugkerende avond wordt.
16apr

Vrijwilligersavond Kozakken Boys geslaagd

WERKENDAM - Vrijdag (12-4) hield Kozakken Boys de vrijwilligersavond. Deze avond is door het bestuur in samenwerking met de supportersvereniging georganiseerd om de vele vrijwilligers van de club in het zonnetje te zetten

Rond de klok van 21 uur werd de avond door voorzitter Henk de Goeij officieel afgetrapt. In zijn welkomstwoord werden alle aanwezige vrijwilligers bedankt voor het vele belangeloze werk wat zij doen voor de vereniging.
De Goeij gaf aan dat het zonder de inzet van vrijwilligers niet mogelijk is om een vereniging als Kozakken Boys te runnen, hij was dan ook blij met de grote opkomst. Hij sprak de wens uit dat dit een jaarlijks terugkerende avond wordt.

Gezellig
In een fraai versierde kantine ontspon zich vervolgens een gezellige avond waar iedereen onder de muzikale klanken van DJ/zanger Patrick Willemse met een hapje en een drankje gezellig bij kon kletsen. Het bestuur laat weten: 'Namens het bestuur willen wij nogmaals onze waardering en dank uitspreken aan iedereen die zich als vrijwilligers inzet voor de club!'

(Foto FB Kozakken Boys)Deel dit bericht met je vrienden!