Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dick Hoogendoorn nieuwe voorzitter Businessclub Kozakken Boys' Hoogendoorn wordt tijdens de eerstvolgende ledenvergadering voorgedragen.
15apr

Dick Hoogendoorn nieuwe voorzitter Businessclub Kozakken Boys

WERKENDAM - Aan het einde van dit seizoen legt Paul van Gelderen zijn functie als voorzitter van de Businessclub neer. Dick Hoogendoorn volgt hem op.

Na zeven jaar deel uit te hebben gemaakt van de sponsorcommissie, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter, vindt Van Gelderen het na zoveel jaren tijd 'voor nieuwe mensen met frisse ideeën'. Ook de drukke werkzaamheden in zijn onderneming deden hem besluiten het stokje over te dragen.

Het bestuur laat weten: 'Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Dick Hoogendoorn met ingang van komend seizoen de functie van voorzitter van de Businessclub op zich gaat nemen. Dick is al jarenlang met zijn bedrijf als sponsor aan Kozakken Boys verbonden en is een fervent volger van ons eerste elftal, zowel uit als thuis slaat hij nauwelijks een wedstrijd over. Dick is een echte Kozak en we zijn blij in hem een waardig opvolger te hebben gevonden.'

Dank
Het bestuur van SV Kozakken Boys dankt Paul voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen jaren. Men hoopt hem nog lang als lid en sponsor van de club te mogen begroeten op de Zwaaier.

Hoogendoorn zal tijdens de eerstvolgende ledenvergadering voorgedragen worden om de bestuursfunctie van de scheidende voorzitter over  te nemen.

(Foto Kozakken Boys website)Deel dit bericht met je vrienden!