vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Heel de Hei bakt

17 maart 2019 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Een jaar geleden startte de Ledenwervingscommissie van TV de Hei een project: “Dertig erbij voor TV de Hei’. Eén van de commissieleden, Dick van den Heuvel, begon toen met het bakken van appeltaarten voor mensen die een nieuw lid aanbrachten. En dát sloeg aan.

De taartenbakkerij bleek een dermate groot succes dat er inmiddels een “Heel de Hei bakt-team” is opgezet.Het team bestaat uit Dick van den Heuvel, Laura Lukkezen, Annemarije Lukkezen, Lia Dekker en Corinne Hartog. Deze bakken om toerbeurt een taart voor leden die nieuwe leden aanbrengen.

De eerste twee taarten vonden inmiddels hun weg. Richard en Ivon Mes maakten hun buren Steven Tanis en Linda van Meel lid. Linda maakte op haar beurt haar vriendin weer lid. ‘En zo hopen we nog veel meer taarten te bakken.’

Kennismaken

Wie zin heeft om een tennisballetje te slaan: dinsdag 26 maart a.s. is er een “Maak Kennis met Tennis-avond. De jeugd start om 18.00 uur en de volwassen om 19.00 uur. Meer info: telefoon 0183-404998.

(Foto TV de Hei: Vlnr: Lia Dekker, Linda van Meel, Steven Tanis, Corinne Hartog, Ivon en Richard Mes en Laura Lukkezen.)

Lees meer over:

sport tennis Tv de hei
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.