Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kozakken Boys aan de slag voor supporters home' Eind februari worden de plannen gepresenteerd.
28jan

Kozakken Boys aan de slag voor supporters home

WERKENDAM - Binnen Kozakken Boys ontstond eerder het plan de huidige kantine te pimpen naar een eigentijds supporters home. Een groep enthousiaste ondernemers en vertegenwoordigers van de Supportersvereniging, 't Ouwe zesde en de Q-side slaan de handen ineen om dat te realiseren. Ze hebben zich verenigd in de Werkgroep "Van kantine naar supportershome".

Inmiddels wordt door een binnenhuisarchitect een ontwerp gemaakt. Eind februari verwacht men het plan te kunnen presenteren. 

De werkgroep laat weten: 'Een groot gedeelte van het oppimpen gebeurt met bestaand materiaal en deels gesponsorde materialen, maar daarmee zullen we het niet allemaal redden en zullen wat extra budget nodig hebben. Dit budget hopen wij te realiseren door een paar leuke evenementen/acties te organiseren.'

Actie
Als eerste actie staat een tegeltjesactie op de rol. Alle mensen die dit plan een warm hart toedragen, kunnen vanaf 2 februari symbolisch één of meerdere tegels kopen voor 2,50 euro per tegel. In een later stadium wordt op de gekochte tegel de eigen naam of een Kozakken Boys gerelateerde tekst geschreven.

'Wij als werkgroep rekenen op jullie steun en hopen dat dit project breed gedragen wordt zodat we over enige tijd het glas kunnen heffen in ons vernieuwde supportershome!'

(Foto Kozakken Boys)Deel dit bericht met je vrienden!