Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Badmintontopper eindigt in een gelijkspel' Op het scorebord prijkte na afloop 4-4.
09dec 2018

Badmintontopper eindigt in een gelijkspel

WERKENDAM - De afgelopen speelronde stond in sporthal De Crosser de badmintontopper op het programma tussen BC Cross Smash en BC Leerdam, respectievelijk de nummer 3 en 1 van de ranglijst. Om het gat naar de koploper te dichten moesten de Werkendammers winnen.

De start van de wedstrijd verliep evenwel niet als gepland. Zowel het herendubbel Sijtsma/Visser als damesdubbel Elema/Van der Hoff ging in twee sets ten onder, waardoor een 0-2 tussenstand op het scorebord stond. Het team bleef echter knokken en zowel Sebastiaan Visser, Marianne van der Hoff als Rick van de Boom wisten in een spannende partij na drie sets hun enkelspel te winnen.

Petra Elema ging in twee sets ten onder, waarmee met een 3-3 tussenstand de gemengddubbels van start gingen. Sijtsma/Van der Hoff speelde een sterke partij en zette de Werkendammers op een 4-3 voorsprong. Van de Boom/Elema gingen vervolgens de baan op om de overwinning veilig te stelen, maar de tegenstanders bleken te sterk. En zo eindigde deze topper in een 4-4 gelijkspel.Deel dit bericht met je vrienden!