Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem ' Oud-leerlinge geeft kickboksles op Altena College' Natasja is nu Nederlands kampioen kickboksen.
29nov 2018

Oud-leerlinge geeft kickboksles op Altena College

SLEEUWIJK - Jaren geleden liep zij als brugklasser voor het eerst het Altena College in Sleeuwijk binnen. Nu staat Natasja van Dongen voor 6 vwo alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. Niet in een lokaal, maar in de gymzaal. Natasja is nu Nederlands kampioen kickboksen en komt regelmatig terug naar haar oude school om de leerlingen uit de examenklassen met haar sport kennis te laten maken.

Dit gebeurt in het kader van sportoriëntatie: een programma waardoor leerlingen kennismaken met sporten die niet in het normale lesprogramma staan bij bewegingsonderwijs zoals kickboksen, maar ook skiën en snowboarden, tennissen, squashen, klimmen en breakdancen.

Ook op andere gebieden dan sport biedt het Altena College extra vakken en projecten aan; in alle leerjaren en op alle niveaus (vmbo-t, havo en vwo). Meer daarover is te horen en zien tijdens de Open Dag op woensdag 23 januari voor alle leerlingen van groep 7/8 en hun ouders.Deel dit bericht met je vrienden!