Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VV Altena dringend op zoek naar scheidsrechters' Zonder scheidsrechter geen voetbal.
07aug 2018

VV Altena dringend op zoek naar scheidsrechters

NIEUWENDIJK - Om het voetballen bij Altena in de toekomst in goede banen te leiden, is v.v. Altena dringend op zoek naar scheidsrechters. Want zonder scheidsrechter is er geen voetbal.

De club stelde een profiel op waar de scheidsrechter aan moet voldoen. Men zoekt

a. Scheidrechtersbegeleiders (m/v)
b. Scheidsrechters (m/v)
c. Een planner scheidsrechters (m/v)

Voor de functies geldt het functieprofiel

a. Scheidsrechtersbegeleiders (m/v)
De scheidsrechter commissie is op zoek naar mensen die jonge scheidsrechters willen coachen en begeleiden. Het is voor beginnende jonge scheidsrechters best een opgave om zomaar de leiding te nemen en beslissingen te nemen. Onze jonge beginnende scheidsrechters hebben behoefte aan iemand die ze geruststelt en bij wie ze algemene vragen kwijt kunnen en die na afloop een compliment uitdeelt.

Hoeveel tijd kost het je? Maximaal een uur

Instructie - Van de scheidsrechtercoördinator krijg je een instructie wat er van je verwacht wordt.

b. Scheidsrechters (m/v)
Iedere speler en toeschouwer wil graag dat een goede scheidsrechter is aangesteld voor een wedstrijd en dat de scheidsrechter tevens beschikt over de juiste vaardigheden om een wedstrijd te leiden.

'We doen bij vv Altena onze uiterste best om ervoor zorgen dat we goede scheidsrechters hebben. Beginnende scheidsrechters worden door vv Altena zelf opgeleid en intensief begeleid. Verder is er voor iedere scheidsrechter de mogelijkheid om bij de KNVB een opleiding te volgen tot scheidsrechter.'

Een wedstrijd fluiten kost je maximaal twee uur bij de senioren. Bij de jeugd ben je na een uur al klaar.

c. Planner scheidsrechters
De scheidsrechter commissie is op zoek naar een vrijwilliger die scheidsrechters indeelt voor de wedstrijden van de junioren en senioren. Je werkt hierbij samen met de wedstrijdsecretarissen van de junioren en senioren.

'We doen bij vvAltena het uiterste om ervoor zorgen dat iedere wedstrijd een scheidsrechter heeft. Hiervoor moeten de scheidsrechters actief bij vvAltena worden benaderd op beschikbaarheid.'

Hoeveel tijd kost het je? Maximaal ongeveer twee uur per week

Interesse
Neem contact op met scheidsrechtercoördinator Otto van Breugel 06-53352936 of Ottovanbreugel@gmail.com Deel dit bericht met je vrienden!