Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Chimène Huisman goed op dreef' Op alle nummers wist Chimène haar persoonlijke records aan te scherpen.
30apr

Chimène Huisman goed op dreef

WERKENDAM - Als enige zwemmer namens de Biesboschzwemmers nam Chimène Huisman in het 50 meter bad van Dordrecht deel aan een limietwedstrijd. Chimène kwam aan de start van de 50 vlinderslag, 200 wisselslag en 400 vrije slag en op alle nummers wist ze haar persoonlijke records aan te scherpen.

De middag begon met de 200 wisselslag en na 200 meter was Chimène bijna twintig seconden sneller dan ooit. Maar ook na de 50 vlinderslag was ze sneller dan ooit, ze was ruim vier en een halve seconde sneller. Het tweede nummer was de vlinderslag sprint en opnieuw was Chimène sneller dan haar oude tijd, maar nipt langzamer dan tijdens de 200 wisselslag. Het verschil was iets meer dan twee tienden van een seconden, maar toch nog steeds ruim vier seconden onder haar oude toptijd.

Sneller
Het laatste onderdeel was het langste nummer, de 400 ‘vrij’. In een goed opgebouwde race was Chimène ruim twaalf seconden sneller dan ooit.

De komende tijd staan er nog diverse wedstrijden op het programma waaraan Biesboschzwemmers zullen deelnemen. Als eerste de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen in Den Haag.Deel dit bericht met je vrienden!