Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Samenwerking tussen v.v. Almkerk en v.v. Altena groeit'
14mrt

Samenwerking tussen v.v. Almkerk en v.v. Altena groeit

ALMKERK - NIEUWENDIJK: In de ledenvergaderingen van v.v. Altena en v.v. Almkerk werd in het najaar van 2017 door de leden aan de besturen het mandaat gegeven om alle mogelijke opties op het gebied van samenwerken te onderzoeken.

Vanaf december 2014 is er een samenwerking op het gebied van meisjesvoetbal. Medio 2017 volgde de samenwerking bij JO13 en met ingang van augustus 2018 gaan ook de jongens van JO15 met gezamenlijke teams in de competitie uitkomen.

Inmiddels is vanuit de besturen een commissie gevormd, die bestaat uit Gerrit van Drunen, Anton van der Meijden, Arjan Kant (v.v. Almkerk) en Cor Geelhoedt, Bert Strik en Dian Versteeg (v.v. Altena).

Gesprek

De commissie heeft inmiddels een oriënterend gesprek gevoerd met de wethouders van de gemeente Werkendam en Woudrichem. Aansluitend daarop is door de commissie een verzoek aan de gemeenten gestuurd voor een locatieonderzoek en is een behoeftebepaling op basis van de kwaliteitsnormen voor club- en kleedgebouwen gemaakt. Ook de uitkomst van de behoeftebepaling is aan de gemeenten verstrekt. De commissie komt maandelijks bij elkaar.

Via de websites van v.v. Altena en v.v. Almkerk worden leden en belangstellenden regelmatig geinformeerd over de voortgang en de stand van zaken.Deel dit bericht met je vrienden!