Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Junioren BBZ tonen progressie' Er werden mooie resultaten geboekt.
27feb 2018

Junioren BBZ tonen progressie

WERKENDAm / ANDEL - In Andel kwamen afgelopen weekend 16 zwemmers aan de start en er werden mooie resultaten geboekt.

In Andel stond voor de oudste zwemmers de 100 vlinderslag op het programma. Voor Romée van Rossem was het niet de eerste keer dat zij dit nummer zwom, vandaar dat zij ruim een halve minuut van haar tijd wist te halen. Chimène Huisman, Margonda Versluis en Jan-Bart Verheij waren wel debutant op dit nummer en lieten alle drie mooie tijden noteren. Op de 50 rug- en vrije slag lieten deze vier zwemmers samen met Kathy Maas, Celine Besselink en Jurrian Verheij opnieuw goede tijden noteren.

Tess Vonk zwom samen met Anne Lisman en Emma van der Spoel de 100 wissel- en vrije slag. Op beide nummers wist zij zich te verbeteren ondanks dat ze niet fit was. Voor Anne en Emma was het de eerste keer dat zij deze nummers zwommen. Ook Hannah Vink zwom nummers voor de eerste keer, maar dan de 100 rug- en vrije slag. De keerpunten van Hannah op de rugslag waren heel goed, terwijl ze daar niet altijd zeker over is.

Yara Besselink, Niels Muijt, Rik Vink en Rens Lisman zwommen de 100 rugslag. Allen hebben dit nummer al eerder gezwommen en voor Yara en Niels wisten hun tijd aan te scherpen. Voor Rik en Rens zat dit er niet in. Yara en Niels zwommen ook de 200 wisselslag en helaas werd hun tijd uit de uitslag gehaald. Beide werden gediskwalificeerd, terwijl de tijden heel goed waren. Zeker de tijd van Yara was goed aangezien ze dit nummer voor de eerste keer zwom.Deel dit bericht met je vrienden!