Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vers bloed bij TV De Hei' De gaande en komende man (rechts) ...
24feb 2018

Vers bloed bij TV De Hei

NIEUWENDIJK - Een ledenvergadering saai? De bomvolle kantine bij tennisvereniging De Hei deed anders vermoeden. Nagenoeg de helft van alle leden was aanwezig bij het statutair voorgeschreven overleg. Alle ingrediënten voor een tumultueuze bijeenkomst waren aanwezig, te weten een scheidend voorzitter die na tien jaar passievol kartrekken een stap terugdeed, een neerwaartse begroting, veel vacatures voor bestuur en commissies en last but not least een dalend ledenaantal.

De vraag die Bert Jansen als leider van het ledenoverleg maar gelijk op tafel legde, was dan ook: ‘Hoe kunnen we in deze tijd van afnemende aantallen vrijwilligers, van Netflix-verslaving en burenvervreemding een nieuwe impuls aan de club geven? Hoe vind je groepjes van leden, die plezier hebben om met elkaar sportief en sociaal de schouders eronder te zetten?’

Eerst werden de leden verrast met de uitkomsten van de recente ledenenquête: de club krijgt gemiddeld een 7,5. Trots zijn de leden met name op de gezellige kantine, de mooie toernooien die worden georganiseerd en het in verhouding hoge aantal competitieteams. Ook is de sfeer open en gezellig. Daarnaast waren er veel tips waar het beter kan: meer leden, betere zichtbaarheid en ruimte voor de jeugd.

Taartenactie
Vers bloed bleek te zijn gevonden in de persoon van Rory Damen die werd gekozen tot nieuwe voorzitter. Damen gaf aan als dienend leider samen de club verder te willen brengen. Ook meldde een tiental nieuwe vrijwilligers zich om diverse functies te vervullen.

Een taartenactie voor het aanbrengen van nieuwe leden tot slot gaf aan dat de club bruist, maar ook op zoek is naar vers bloed in de vorm van nieuwe leden.

www.tvdehei.nl legt meer details bloot.Deel dit bericht met je vrienden!