Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem '3 kampioenen bij PSV De Biesboschruiters' Mara, Kim en Ilse mogen nu in Ermelo deelnemen aan het Nederlands kampioenschap.
29jan 2018

3 kampioenen bij PSV De Biesboschruiters

WERKENDAM - Het afgelopen weekend werd het regiokampioenschap Paarden klasse Z2 & ZZ licht in Hoek van Holland en Pony's klasse B t/m M2 in Delft gereden. Ilse de Wilde, Mara de Vries en Kim Noordijk werden regiokampioen dressuur in hun klasse.

Bij de paarden reden Mara de Vries met Habibi DVB en Kim Noordijk met Cees 2fithorses in de Z2 mee. Mara wordt kampioen met gemiddelde van 73,63% en Kim Reservekampioen met 71,49%. 'Prachtige scores, gefeliciteerd meiden!', laat PSV De Biesboschruiters weten.

Pony
Bij de pony’s reden de Biesboschruiters mee in de L1 (D) categorie. Valerie Vroegh deed dat met Porsche en Cindy Verhoeven met Dusty. Valerie Vroegh startte in de L2 (C) ook haar andere pony Shasim. Ilse de Wilde deed met Free Columbine in de M1/M2 C mee. Alle dames streden voor wat ze waard waren en zetten allemaal mooie proeven neer. Bij Ilse de Wilde leidde dit uiteindelijk tot de Kampioenstitel met een gemiddelde van 62,17%.

Mara, Kim en Ilse mogen nu in Ermelo deelnemen aan het Nederlands kampioenschap.

De komende weekenden worden de overige klasse verreden op verschillende locaties in Zuid Holland.

(Foto PSV De Biesboschruiters)Deel dit bericht met je vrienden!