Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vijftigste nationale titel Annette Wijnja' Annette Wijnja blijft scoren
20jan 2018

Vijftigste nationale titel Annette Wijnja

WERKENDAM - De tweede dag van de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2018 korte baan in Terneuzen begon voor de Biesboschzwemmers met een start voor Annette Wijnja op de 100 meter rugslag. Annette was als snelste ingeschreven en ze wist deze klassering ook om te zetten in een gouden medaille.

Tot vandaag (19-1) heeft Annette 49 gouden, 30 zilveren en 18 bronzen medailles persoonlijk tijdens de diverse NMK’s behaald en daar kwam op de 100 rugslag de 50e gouden medaille bij. Over de tijd zal Annette niet helemaal tevreden zijn aangezien deze bijna twee seconden langzamer is dan haar inschrijftijd.

Vanmiddag komt Annette nog aan de start van de 200 school- en wisselslag en op beide onderdelen staat ze wederom als snelste ingeschreven.

Eerder op de ochtend had Wouter van der Stelt een kleine halve seconde sneller gezwommen dan zijn inschrijftijd op de 400 meter vrije slag. Hij werd bij de heren 45-plus vierde. Een dag eerder was hij vijfde geworden op de 1500 vrij met een tijd die ruim een minuut sneller was dan zijn inschrijftijd. Wouter start morgen nog op de 800 (ochtend) en 200 (middag) vrije slag.Deel dit bericht met je vrienden!