vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Make-A-Wish ontvangt 5100 euro

15 november 2016 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na afloop van de wedstrijd Kozakken Boys - Ajax vond er in de VIP-tent een veiling plaats voor het goede doel. Speciaal voor deze gelegenheid stelde Ajax een gesigneerd wedstrijdshirt beschikbaar.

Dat er onder de bezoekers van de VIP-tent veel animo was om dit shirt mee naar huis te nemen, bleek al heel snel. Onder leiding van veilingmeester Dick Damen volgden de biedingen elkaar in rap tempo op en het was uiteindelijk Damen Drukkers uit Werkendam die het hoogste bod uitbracht.

Doneren
Uit handen van voorzitter Henk de Goeij ontvingen Jan en Maurice Damen het gesigneerde Ajax-shirt. Het inmiddels prachtig ingelijste shirt bracht maar liefst 5100 euro op. Dit bedrag zal worden gedoneerd aan stichting Make-A-Wish.

Businessclub Kozakken Boys laat op de website van de Werkendamse voetbalclub weten: 'Wij bedanken Damen Drukkers voor dit geweldige bod en zijn als club erg blij dat we dit prachtige bedrag kunnen doneren aan Make-a-Wish.'

Make-A-Wish Nederland
Deze organisatie vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen

(Foto Kozakken Boys)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.