woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Spakenburg en Kozakken Boys sluiten het boek

22 december 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Naar aanleiding van de incidenten die plaatsvonden rondom de wedstrijd SV Spakenburg - Kozakken Boys op 19 september jl. hebben delegaties van beide besturen recent een gesprek met elkaar gevoerd. De insteek van dit gesprek was om de gebeurtenissen met elkaar te evalueren, uit te praten en met een verstandige blik naar de toekomst te kijken. Het boek js wat beide clubs betreft dan ook gesloten.

Beide clubs betreuren de gebeurtenissen en hebben hiervan geleerd. De clubs keuren het gebruik van geweld ten zeerste af. Er is begrip voor een gezonde rivaliteit op en naast het veld,  maar de clubs willen benadrukken dat de strijd op het veld moet plaatsvinden en zeker niet daarbuiten.

Gezond verstand
SV Spakenburg en Kozakken Boys hebben de handen ineengeslagen en met elkaar afgesproken om de toekomstige wedstrijden tegen elkaar zo goed en veilig mogelijk voor alle toeschouwers en spelers te laten verlopen. Hiertoe zullen ook de beide stewardsgroepen nog nader met elkaar in contact treden. Beide clubs rekenen daarbij op de steun en het gezonde verstand van hun aanhang.

'Op 16 januari a.s. staat de wedstrijd Kozakken Boys  - SV Spakenburg op het programma en wij gaan ervan uit dat deze wedstrijd een reclame wordt voor het voetbal op het hoogste amateurniveau in Nederland,' aldus het Bestuur SV Spakenburg en Kozakken Boys.

Lees meer over:

Voetbal sport kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.