Alles over Altena

Dames Dussense Boys tonen veerkracht

12 oktober 2015 (door WerkendamNet)

DUSSEN - De uitwedstrijd tegen Raamsdonk, de ploeg die onder Dussense Boys staat, was een lastige.

In de eerste tien minuten was het allemaal nog wat rommelig en onwennig voor de ploeg uit Dussen. Raamsdonnk scoorde uit de eerste de beste aanval. Rond het halfuur verdubbelde de thuisploeg de score, al had Dussen ook moeten scoren uit twee grote kansen, de eerste was moeilijker, want die kwam uit de stomp van de Raamsdonkse keepster. De tweede had echter in het doel gemoeten. Eva passeerde drie man en speelde de keepster  om en wilde uithalen, maar de bal kwam net verkeerd op haar voet, waardoor de bal naast ging. Zij waren feller en fysieker in de duels.

Ruststand: 2-0.

Na rust begon Dussen niet goed aan de tweede helft. Raamsdonk werd dominanter in de wedstrijd, al leidde dat niet tot levensgrote kansen, maar het had een overwicht. Het laatste kwartier leverde echter een wonder op. Uit een lange bal kwam Chanel 1 op 1 met de keepster en die faalde niet: 2-1.
Dussen reek bloed, ook omdat de thuisploeg op elkaar ging schelden. Daar profiteerde Dussen optimaal van. In de 88e minuut kwam Chanel weer op een 1 tegen 1 situatie en weer scoorde ze. Dussen ging door en twee minuten later viel de verrassende voorsprong voor Dussen. Esther van Dongen kwam ook weer met een 1 tegen 1 situatie en schoot de bal in de hoek. Dit bleek ook de einstand na een bizarre laatste kwartier waarin Dussen enorme veerkracht toonde.

Eindstand: 2-3