dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Dussense Boys C1G wint strijd om derde plek

4 mei 2015 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Dussense Boys C1G – Good Luck C1. Deze wedstrijd ging om de derde plaats in de pool.

Good Luck stoorde gelijk op de opbouw van Dussen, waardoor Dussen in de eerste 10 minuten voetballend erg moeilijk uit de druk uitkwam. De logische 0 – 1 kwam er dan ook in deze fase. Dussen begon zich echter terug te knokken in de wedstrijd, en het werd al snel 1 – 1. Een schot belandde op de paal, waaruit Jurek in de rebound scoorde: 1 – 1.
Deze goal gaf Dussen vleugels en begon steeds beter te voetballen. Good Luck kreeg ook een paar kansen, maar maakte ze niet af. Dussen kwam op voorsprong uit een carambole.
Daarna volgde de 3 – 1 uit een corner en Jurek stond helemaal vrij , en lobte de bal over de keeper. Al met al een leuke en aantrekkelijke eerste helft van beide kanten: Veel druk, veel tempo en veel doelpunten.

Ruststand: 3 – 1

Kansen
Na rust kwam Good Luck meer in het spel voor, maar het kon de eerste twintig minuten amper kansen creeeren. Dussen kwam via een vrije trap met veel ophef op 4 – 1 wederom door Jurek, een vergelijkbare goal met de 3 – 1. Hierna was de wedstrijd eigenlijk beslist, al creeerde Good Luck daarna een reeks kansen en scoorde het nog wel de 4 – 2.

Eindstand: 4 – 2 (Dussense Boys)