dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Dussense vrouwen met drie punten naar huis

29 september 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het begin van de Dames tegen Vrouwen 1 was redelijk, VCW kreeg wel gelijk een kans, maar Dussen nam het spel al gauw over.
Dussense Girls kreeg in de eerste 20 minuten een flink aantal kansen, onder andere via Vanya die tegen de paal en de lat schoot, Denise kreeeg een grote kans en de spitsen liepen veel vrij.

Er werd slechts maar een kans benut, Chanel schoot de bal na een individuele actie binnen. Daarna zakte het spel van beide kanten in en viel er in het rommelige vervolg van de eerste helft maar weinig te genieten.

Beter
Eigenlijk direct na de aftrap stond de 0-2 weer op het scorebord, door Denise. Het was een moeizame wedstrijd, ook aan het begin van de tweede helft.
Na 65 minuten ging het team veel beter voetballen en creeerde Dussen volop kansen. Vanya was erg ongelukkig in de afwerking, want wederom schoot zij een bal tegen de paal. Eva kreeg ook een prachtige kans op 0-3, maar de keepster hield de bal keurig in haar handen. Denise had ook veel kansen. Toch werd het verdiend 0-3, Chanel schoot hem onberispelijk binnen. Dussen kreeg hierna weer kans op kans, maar VCW bleef overleven en zij kregen ook een gelukkige 1-3 op het scorebord.

Verder dan dat kon VCW niet komen, waardoor Dussen met de drie punten naar huis ging.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.