vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

BART Doet op 21 en 22 maart

13 maart 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar waren 310.000 Nederlanders actief bij bijna 8.400 klussen.

Team Bart, dat zijn de zogeheten 'combinatiefunctionarissen Gemeente Werkendam' en de medewerkers van het Servicepunt Vrijwilligers van Trema Welzijn vinden vrijwilligerswerk heel belangrijk. Iedereen weet dat de vrijwilligers binnen (sport)verenigingen, scholen, zorginstellingen etc van ongekende waarde zijn. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

BART laat weten: 'Helaas hoor je signalen dat (nieuwe) vrijwilligers moeilijker te vinden zijn. Wij willen het vrijwilligerswerk in de spotlights zetten en vandaar deze mail naar jullie allen. Zelf dragen we ook ons steentje bij door bij Sovak in Sleeuwijk enkele klussen te verrichten. En waar mogelijk ook ondersteuning bieden bij de dagactiviteiten van de cliënten van deze instelling. Daarnaast zullen enkele collega’s van de gemeente Werkendam aan de slag gaan bij Leevboerderij het Erfdeel en Kinderboerderij Floreffehoeve.'

BART hoopt uw interesse te hebben gewekt en waarderen het enorm als u een klus aanmeldt of mee doet als klusser.
Ga voor meer informatie naar www.nldoet.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.