donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Biesbosch Troffee 2014 zaterdag op de startblokken

7 februari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Aanstaande zaterdag zal rond de klok van om 13.30 uur het eerste signaal klinken van de elfde editie van de BiesBosch Trofee (BBT2014). Aan de start komen drie verenigingen uit de landelijke competitie en drie uit de districtscompetitie. Op basis van de inschrijvingen zal dit ook de eindstand zijn, al zijn de verschillen tussen de plaatsen 3 en 4 en 5 en 6 klein.

Na elf van de 23 tellende nummers, ofwel als iedereen een keer gezwommen heeft hebben de zwemmers van De Warande een voorsprong van 20 seconden op de zwemmers uit Utrecht van Zwemlust-Den Homme. De organisator, De Biesboschzwemmers, heeft een achterstand op de Utrechters van 40 seconden, terwijl de voorsprong op nummer 4, PCG uit Gorinchem, slechts 14 seconden is. DWF uit Sliedrecht is na elf nummers op basis van de inschrijvingen de zwemmers van WZV Waalwijk de baas met een onderling verschil van 4 seconden.

Het tweede deel van het programma laat zien dat de nummers 1 en 2, dan ook de nummers 1 en 2 zijn. PCG is het tweede deel van het programma beter ingeschreven dan de Werkendammers en dat geldt ook voor WZV en DWF. WZV is dan iets beter dan DWF ingeschreven.

Eindstand
Alle inschrijvingen opgeteld is de eindstand als volgt, met achter de verenigingsnaam het verschil ten opzichte van de winnaar:
1. De Warande
2. Zwemlust-Den Hommel (64,21)
3. De Biesboschzwemmers (130,99)
4. PCG (136,21)
5. WZV (252.89)
6. DWF (258.43)

Zaterdag rond de klok van 4 uur zal de eindstand bekend zijn en zal men ook weten wie de beste van de middag was op de 100 wisselslag bij de dames en heren. Aan dit programma nemen de zes beste dames en heren van de middag deel. (BBZ)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.