woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Sportgala Werkendam op punt van beginnen

6 februari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Klokslag 19:00 uur begint op vrijdag 7 februari het zevende Sportgala van de gemeente Werkendam. Een club enthousiaste vrijwilligers uit alle kernen is al maanden bezig met de voorbereidingen voor dit gala. Een gala waarin speciale aandacht is voor de paardensport en de wielersport, voor het goede doel en uiteindelijk ook voor de uitverkiezingen van de beste sporters van het afgelopen jaar. Uit de aanmeldingen blijkt eens te meer dat de gemeente Werkendam wederom trots kan zijn op de uitzonderlijk mooie prestaties van onze sporters in 2013. De meest uiteenlopende team- en individuele sporten komen aan bod.

Kampioenen worden gehuldigd en bijzondere prestaties voor het voetlicht gehaald. Dit wordt afgewisseld met grotendeels regionaal entertainment van Daphne van de Water met haar streetdancegroep, Floorillaz, de Zilvermeeuw, Bonnie de Blieck, OKK, Sietse van Berkel, Bregtje Adema en de Kidz-Hoppers van Yep! for kidz. In een werkelijk schitterende ambiance krijgt iedereen zijn deel. Hartverwarmend om te zien hoe vooral de jeugd het moment van roem ondergaat.

Werkendam zorgt voor belangrijke financiële ondersteuning, maar ook sponsoren zorgen ervoor dat het gala voor datgeen wat wordt geboden altijd gedekt wordt. Zelfs zodanig dat er ook geld beschikbaar blijft voor het goede doel. Verder hebben we een grote verloting met prachtige prijzen; mountainbike, 32 inch LCD TV, kinderfiets en nog veel meer. En als klap op de vuurpijl zal een inmiddels zeer bekende Nederlandse aanwezig zijn om prijzen uit te reiken.

Notaris
De uitverkiezingen van onze sporters en sportploegen van het jaar zijn altijd het laatste onderdeel. De nominaties zijn inmiddels bepaald en overgedragen aan de jury. Leden van de regionale sportpers en regionale sporters vormen deze jury. Zij geven punten aan de genomineerden. De punten worden geteld door een notaris, deze doet de uitslagen in een verzegelde enveloppe die pas op het podium wordt geopend.

Vanaf 18.15 uur is Sporthal de Crosser open en kunt u een plaats innemen voor een bijna drie uur durend spektakel. De organisatie nodigt u van harte uit om onze kampioenen en sporters van het jaar te komen bewonderen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.