Alles over Altena

Tweede wint verdiend op kunstgras

18 november 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het tweede elftal van Kozakken Boys vertrok afgelopen zaterdag om 10.15 uur richting Goes, om daar om 12.45 uur aan te treden tegen SVV’55 2 een debutant. We werden geweldig ontvangen door de mensen van SVV’65 er werden herinneringen op gehaald van 10 jaar geleden dat ons eerste in de eerste klas speelde tegen SVV’65 en in één week 2 keer verloor van SVV’65,de mensen praatten er daar nog over en ondergetekende was daar destijds zelf getuige van.

Dan de wedstrijd vorige week tegen Kloetinge, niet goed snel vergeten en leven in het heden SVV’65 uit. Een hele goede eerste helft waarin we domineerden en geen kansen weg gaven en wij ook niet veel kansen creëerden, maar die er wel waren scoorden we ook gelijk. In de zevende minuut  een vrije trap van Youri, die hem geweldig binnen trapte. In de 37e minuut een schitterende passeeractie en een nog mooiere voorzet van Robin (hij kan het wel hoor, maar hij moet het veel meer laten zien) en Hendri kan de 2-0 tegen de touwen aan koppen en dit is tevens de ruststand

Afstraffen
In de tweede helft gaan we op de zelfde voet verder, wat resulteerde in de 48e minuut in de 3-0 door Hendri,  die een misverstand in de defensie van SVV’65 afstrafte. Daarna gaan we ongemerkt gas terug nemen wat eigenlijk helemaal niet de bedoeling was/is. We laten SVV’65 terug in de wedstrijd komen,  maar geven geen kansen weg. In de 82e minuut maakt Hendri zijn derde, wederom op aangeven van Robin, die samen met Kevin Ippel en Marco tot de beste mensen van de wedstrijd werden uit geroepen samen met scheidsrechter Ngoumout uit ’s-Gravenpolder, die een meer dan prima wedstrijd floot en de kaarten op zak hield.wil. (Kozakken Boys)