vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bestuur Kozakken Boys distantieert zich van 'kwetsende' column clubblad

28 oktober 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In het clubmagazine van Kozakken Boys staat een artikel met de titel 'Het juk dat SGP heet'. Hierin wordt op niet mis te verstane wijze een mening gegeven door de schrijver over de gelijknamige politieke partij binnen Werkendam. Het dagelijks bestuur van Kozakken Boys distantieert zich volledig van de inhoud en gaat intern bekijken wat er mis is gegaan bij de screening van het magazine. De bestuursreactie luidt als volgt:

'Wij vinden als dagelijks bestuur dat dergelijke (persoonlijke) uitingen niet thuishoren in een clubmagazine en verwerpen tevens de persoonlijke verwensingen in het artikel tegen individuen en de partij.
 
Derhalve willen wij onze oprechte excuses aanbieden aan al diegenen die zich door het stuk gekwetst voelen. Wij hebben respect binnen onze vereniging hoog in het vaandel staan en dat is in dit geval ver te zoeken.
 
Wij hopen dat u onze excuses aanvaard en dat u begrip hebt voor de uitleg die wij hier geven. Wij zullen ons naar aanleiding hiervan beraden en maatregelen treffen om dit in de toekomst te voorkomen.
 
Dagelijks Bestuur S.V. Kozakken Boys
Ad van Wijk
Wout 't Hooft
Freek Vorthoren'

Lees meer over:

sgp magazine kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.