vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Zaterdag krachtproef voor Kozakken Boys

23 augustus 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Aanstaande zaterdag begint het nieuwe seizoen in de Topklasse Zaterdag. Kozakken Boys moet beginnen in Rijnsburg, waar de plaatselijke Boys op hun wachten. Rijnsburgse Boys deed het vorig jaar, met een vijfde plaats, iets minder dan de voorgaande jaren in de Topklasse. Maar de Rijnsburgers hebben niet stil gezeten op de ‘transfermarkt’. Met het aantrekken van Ignacio, Van Eeuwijk, Hessing en Rottiné staat er een sterker elftal dan vorig jaar, en lijkt Rijnsburgse Boys dit seizoen weer mee te kunnen gaan doen om de titel.

Voor Kozakken Boys zijn de ambities wat minder hoog, maar moet een evenaring of een verbetering van de 8e plaats van vorig seizoen zeker tot de mogelijkheden behoren. Met een aantal vertrokken spelers en een aantal nieuwkomers lijkt de selectie van de Werkendammers in de breedte versterkt te zijn.

Krachtproef
Al met al lijkt het voor Kozakken Boys een zware wedstrijd te gaan worden, omdat het huidige Rijnsburgse Boys niet te vergelijken is met het Rijnsburgse Boys van vorig seizoen. Wel is het meteen een mooie krachtproef, waarin de mannen van Dogan Corneille kunnen zien hoe ze er nu werkelijk voorstaan.

De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Middelmors in Rijnsburg. De supportersbus zal om 12.45 uur vertrekken vanaf De Zwaaier. (Kozakken Boys)

 

Lees meer over:

kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.