dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Inschrijvingen Biesbosch Trofee druppelen gestaag binnen

29 januari 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De inschrijvingen voor de tiende editie van de BiesBosch Trofee druppelen gestaag binnen. Ook de opgaven van PCG en Den Doorn zijn inmiddels ontvangen en verwerkt.

De zwemmers van Den Doorn komen de Werkendammers ook geregeld tegen. De bekendste namen in de inschrijvingen zijn Davina Branderhorst, Lars Duijnhouwer, Tabitha de Ruijter en Vera en Walter van der Stelt. Voor Den Doorn geldt hetzelfde als voor ZVDO, dit is de eerste keer dat zij deelnemen aan de BiesBosch Trofee.

Deelname
Iets na Den Doorn kwam de inschrijving van PCG binnen. Tijdens limietwedstrijden komen de Gorinchemers en Werkendammers elkaar tegen en verder niet. Dit is de derde deelname voor de zwemmers uit Gorinchem. Eerder hebben ze al deelgenomen in 2010 en 2004. Tijdens deze deelnames werden ze beide keren derde. In Gorinchem zwemt voor de Werkendammers de bekende Robin en Romy Iking. Robin en Romy zijn beide in het verleden lid geweest bij de organiserende Bieschbosch Zwemmers. Verder komen er namen voor in de inschrijving die bekend zijn uit de regionale pers of zwemmers die tijdens Nederlandse Kampioenschappen ook aanwezig zijn. Dit gaat op voor een Ilse Wijnjmalen en Rolf Jens.

Alleen de inschrijving van NZ&PC uit Noordwijk moet nog binnen gekomen en dan kan een voorlopige telling gemaakt worden op basis van de inschrijvingen. (Biesbosch Trofee)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.