dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Opnieuw nederlaag voor de Boys

19 november 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Opnieuw stond Kozakken Boys na twee keer drie kwartier met lege handen. Een uiterst efficiënt Noordwijk had aan zes kansen genoeg voor vijf goals. De kansen van de bezoekers waren het dubbele aantal  maar resulteerde slechts in twee goals.

Noordwijk gaf Kozakken Boys duidelijk een lesje in efficiëntie. Waar achterin geen enkel risico werd genomen, liever tien keer terug op de keeper, was men voorin dodelijk koel. Kozakken Boys viel van meet af aan en kreeg kansen. Maar eer men een kwartier verder was stond het gewoon 1-0 voor de thuisploeg. Waar de thuisploeg het wel geloofde viel Kozakken Boys aan. De manschapen van Michel Langerak hadden pech toen een zuivere handsbal niet werd gezien maar aan de andere kant was de achterhoede even niet bij de les en stond het na ruim een half uur spelen 2-0. Toch vocht Kozakken Boys zich terug in de wedstrijd. Een schot van Ismael Yildirim werd niet goed verwerkt door de doelman en het was Richie Basoski die de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam. Kozakken Boys werd sterker en had pech toen het op slag van rust niet op gelijke hoogte kwam. Richie Basoski werd gestuit op randje zestien en Arif Irilmazbilek zag zijn vrije trap de kruising raken en niet 10 centimeter er onder.

Hoop
De hoop van de Kozakken Boys supporter was na rust snel vervlogen. Binnen twee minuten werd naïef verdedigen afgestraft en kon Kozakken Boys weer opnieuw beginnen. De nog meer op de aanval spelende Kozakken kregen daarna nog plenty kansen. Maar de voorwaartse van Kozakken Boys kregen hem er gewoon niet in. Aan de andere kant was dat even anders. Een uittrap van de doelman en een snelle buitenspeler brachten de stand op 4-1. Even veerde de Kozakken Boys supporters op. Arif Irilmazbilek probeerde het van afstand en zag zijn uithaal nu wel in de kruising verdwijnen. Het slotakkoord was wederom voor de thuisploeg. Opnieuw werd er niet ingegrepen op een diepe bal en werd de uitslag 5-2 in het voordeel van de thuisploeg.

Dat na afloop opnieuw de complimenten voor Kozakken Boys waren daar koopt men in Werkendam helemaal niets voor. Na vier nederlagen op rij moet het aanstaande zaterdag maar gebeuren. De wedstrijd Kozakken Boys – Spakenburg begint om 17.00 uur. (Kozakken Boys)