Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Proeflessen voor dreumessen'
28aug 2012

Proeflessen voor dreumessen

WERKENDAM -  Vanaf dinsdag 28 augustus bestaat er voor kinderen weer de mogelijkheid om enige proeflessen “basketbal” te volgen bij BC Virtus in sporthal de Crosser. De training begint om 1530 uur, onmiddellijk na school, en duurt tot 1630 uur.

Han van den Akker: "Het woord “training” is een veel te beladen woord. Allereerst moeten kinderen het naar hun zin hebben en zich vertrouwd voelen op de sportvloer. Prestaties worden uiteraard nog lang niet verwacht. Daar zijn ze nog veel te jong voor. Het plezier moet vooropstaan."Van den Akker wil de kinderen stimuleren en “belonen”, zodat zij een goed en verantwoord eigenbeeld kunnen ontwikkelen. Natuurlijk komen ook veel basketbalelementen aan de orde, maar die worden dan wel steeds op een speelse wijze aangeboden.

Kijken
Hij vervolgt: "Vindt u het belangrijk en leuk, dat uw kind een uurtje kan gaan sporten, dan nodig ik u uit om op één van de komende dinsdagen te komen kijken met uw kind. Voor de training heeft uw kind uiteraard sportkleding en sportschoenen nodig. Ook hebben wij natuurlijk een korte pauze, waarin uw kind het meegenomen drinken en eten (kleinschalig) kan nuttigen. Ik hoop dat door dit bericht uw interesse gewekt is, en dat ik uw kind in de sporthal mag begroeten."Deel dit bericht met je vrienden!