vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kozakken Boys gelijk tegen Spakenburg

27 augustus 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Op basis van karakter haalde Kozakken Boys een punt op aan de rode kant van de Westmaat. De terechte puntendeling kwam hard aan bij de Vogels waar de crisis in volle hevigheid is losgebarsten. Kozakken Boys kruist dinsdagavond onbevangen de degens met Barendrecht.

Kozakken Boys kwam al vroeg op achterstand in Spakenburg. Balverlies en half ingrijpen betekende na zes minuten al de voorsprong voor de thuisploeg. (Waarbij de beelden tonen dat er een luchtje van buitenspel aan zat)
Voor dat IJsselmeervogels uitgevierd was kwam Kozakken Boys alweer langszij. De linksback van de Vogels dacht rustig terug te spelen op zijn doelman, hij had echter niet op de jagende Leon Bot gerekend. De middenvelder van Kozakken Boys zat er tussen en met een uiterste krachtinspanning trachtte de back de schade nog te herstellen. Hij haakte de Kozak binnen de zestien en Kozakken Boys mocht aanleggen vanaf elf meter. Arif Irilmazbilek bracht de partij weer in evenwicht.

Naarmate de wedstrijd vorderde werd de thuisploeg sterker en sterker. Doorschuivende mensen betekende overwerk voor de middenvelders en achterhoede van Kozakken Boys. Ondanks dat het niet veel kansen bracht voor de thuisploeg maakte ze na ruim een half uur spelen toch de tweede van de middag.

Plaag
Na rust liep het beter aan Kozakken Boys zijde. Vooral Richie Basoski was een regelmatige plaag voor de achterhoede van de Vogels. De acties van de buitenspeler betekende minder druk op de achterhoede van Kozakken Boys en langzaam aan sloop Kozakken Boys naar voren. Bob Huijbregts werd gewisseld voor middenvelder Gwaeron Stout en de eveneens moegestreden Ferhad Kemaldar maakte niet veel later plaats voor Giovanni Klaverweide. Een kwartier voor tijd sloeg Kozakken Boys toe. Gwaeron Stout vond op rand zestien Arif Irilmazbilek en die zag op zijn beurt Sjoerd van der Waal niet over het hoofd. De lepe aanvaller speelde zich, ondanks de twee verdedigers in zijn rug prachtig vrij, en hij maakte het daarna koel af.

A.s. dinsdag staat alweer de volgende wedstrijd op de rol. Op De Zwaaier krijgt men dan bezoek van Barendrecht. Aanvang van dit duel is 20.00 uur. (Kozakken Boys)

Lees meer over:

sport kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.