Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie houdt Werkendammer aan na wilde achtervolging' De verdachte vloog uit de bocht en werd daarop aangehouden.
29apr

Politie houdt Werkendammer aan na wilde achtervolging

WERKENDAM - De politie hield woensdag (28-4) een 23-jarige Werkendammer aan nadat hij een stopteken van de politie negeerde en er vervolgens met hoge snelheid vandoor ging. De man bleek onder invloed van drugs te zijn.

Agenten geven rond 12:00 uur op de A59 ter hoogte van Waalwijk een stopteken aan een automobilist. De politie geeft aan dat het voertuig moet volgen richting industrieterrein in Waspik. De auto volgt korte tijd, maar rijdt vervolgens met hoge snelheid weg in de richting van knooppunt Hooipolder.

Achtervolging
De politie start een achtervolging en moet flink gas geven om het gevluchte voertuig te naderen. De politie rapporteert: 'De roekeloze automobilist vertoont levensgevaarlijk gedrag op de Eendrachtsweg in Raamsdonksveer. Hij negeert daar de doorgetrokken streep en haalt met hoge snelheid meerdere voertuigen in.' Bij de rotonde op de kruising Eendrachtsweg – Kloosterweg vliegt het voertuig uit de bocht en komt de auto tot stilstand op de rotonde.

Drugs
De agenten houden Werkendammer aan die werd overgebracht naar het cellencomplex. Uit onderzoek blijkt dat hij onder invloed van drugs achter het stuur zat. De drugs die hij in zijn bezit had, zijn in beslag genomen en vernietigd.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek.Deel dit bericht met je vrienden!