Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Onbekenden vernielen ruiten en een bushokje' Inslagen ontstonden in een winkel, een bushokje en een woning
18mrt

Onbekenden vernielen ruiten en een bushokje

HANK - NIEUWENDIJK: Aan de Kerkstraat en de Jachtsloot in Hank en de Rijksweg in Nieuwendijk werden donderdagavond (18-3) de nodige vernielingen gepleegd. Hierbij zijn inslagen ontstaan in een winkelruit van een fietsenwinkel, in een woning en een volledig vernield bushokje. Mogelijk houden deze feiten verband met elkaar. De politie zette de omgeving af en onderzoekt de zaak.

In de achterliggende week werden overigens ook in Werkendam de nodige vernielingen gepleegd.

Onderzoek
Wat er precies is gebeurd in Hank en Nieuwendijk en wie de daders zijn, heeft de politie in onderzoek. De vernielingen zijn gepleegd tussen 20.30 en 20.45 uur. De inslagen zouden niet te wijten zijn aan wapengebruik, liet de politie desgevraagd weten. Later werd bekend dat de politie nu uitgaat van een luchtdrukwapen.

Getuigen
De politie zoekt getuigen, mensen die iets gezien of gehoord hebben. Of alle andere informatie die kan bijdragen de daders te achterhalen. Getuigen dienen te bellen met 0900-8844.Deel dit bericht met je vrienden!