vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Controles politie en staatsbosbeheer in Biesbosch

25 februari 2021 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vanwege het mooie weer van de afgelopen dagen werden op zondag 21 februari 2021 diverse controles uitgevoerd in en rondom de Biesbosch door politie en boswachter.

Staatsbosbeheer ontving signalen dat er zondag vanwege het mooie weer veel toestroom zou zijn op het water en het land in en rondom de Biesbosch. Staatsbosbeheer en politieteam Dongemond hebben hierin samen opgetrokken en diverse plekken preventief bezocht. Ook de Landelijke Eenheid was aanwezig op het water.

Verkeerscontrole Bandijk
In de Noordwaard bij Werkendam was het in de ochtend al erg druk met veel verkeer. Team Verkeer heeft op de Bandijk een verkeerscontrole gehouden, waarbij een hoop snelheidsovertredingen zijn geconstateerd. Acht keer is er een proces-verbaal uitgeschreven, waarbij twee keer een rijbewijs ingevorderd is. Team Verkeer heeft snelheden gemeten tussen 91 en 130 km/u, waar een snelheid van 60 km/u toegestaan is.

Vaker controle
Staatsbosbeheer en de politie zullen in de toekomst vaker de samenwerking opzoeken als het gaat om preventieve controles in de Biesbosch om overlast te voorkomen en snelheidsovertreders aan te pakken.

(Archieffoto wijkagenten Altena)

Foto Werkendam.net.

Lees meer over:

Politie controle bandijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.