Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dronken automobilist beledigt en bedreigt agenten' De man had een forse slok teveel op.
19feb

Dronken automobilist beledigt en bedreigt agenten

HANK - Een 24-jarige man uit Dongen bracht zichzelf zondagavond flink in de problemen. Hij werd omstreeks 21.20 uur op de Jachtsloot aangehouden ter zake rijden onder invloed. Tijdens het transport naar het politiebureau in Oosterhout bedreigde en beledigde hij de agenten. Ook daarvoor kreeg hij een proces-verbaal.

De politie kreeg omstreeks 21.15 uur een melding dat een dronken man, hoewel omstanders dat probeerden te beletten, toch in zijn Mercedes, gestapt was en wegreed in de richting van de snelweg. Agenten zagen de auto stil staan bij het tankstation aan de Jachtsloot. Ze deden het linkervoorportier open en roken direct een sterke alcohollucht. De bestuurder sprak met dubbele tong en gaf toe dat hij dronken was gaan autorijden en riep tegen de dienders dat ze hem maar mee moesten nemen.

Schelden en dreigen
In de politieauto begon hij de agenten uit te schelden onder meer voor kankermongolen, ook  begon hij met kracht tegen de plexiglas scheidingswand te duwen waarbij hij tegen een van de dienders riep: "Luister maat! Als ik je buiten tegen kom, dan steek ik je dood!"

Op het politiebureau blies hij 950 ugl. Vanwege dit hoge percentage werd zijn rijbewijs ingevorderd. Hij werd ingesloten in het cellencomplex.Deel dit bericht met je vrienden!