Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie treft 7 verstekelingen aan in vrachtwagen' De mannen probeerden te ontkomen, maar dit mislukte.
24nov 2020

Politie treft 7 verstekelingen aan in vrachtwagen

HANK  - Bij het tankstation de Keizer, langs de A27 nabij Hank, werden dinsdagochtend (24-11) rond 07.45 uur zeven verstekelingen aangetroffen in een vrachtwagen.. Het gaat om vijf mannen uit Eritrea van 21 tot 33 jaar oud, een 22-jarige man uit Soedan en een 15-jarige man uit Tsjaad.

Een 31-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rusland deed hier dinsdagochtend melding van. De man was vanuit België naar Nederland gereden, toen hij geluiden hoorde in zijn oplegger. Hij vertrouwde het niet en stopte bij het tankstation langs de A27.

Mislukte vlucht
Toen hij bij zijn oplegger stond, zag hij dat het zeil aan de zijkant van de oplegger werd opengesneden en dat er mannen uit de oplegger sprongen. De mannen probeerden te ontkomen, maar dit mislukte.

De politie heeft de verstekelingen meegenomen naar een politiebureau. Ze zijn in zogeheten 'vreemdelingenbewaring' gegaan.Deel dit bericht met je vrienden!