Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hankenaar (23) aangehouden voor drugsbezit en illegaal vuurwerk' De man moet zich later voor de rechter verantwoorden.
13nov

Hankenaar (23) aangehouden voor drugsbezit en illegaal vuurwerk

RAAMSDONKSVEER - HANK: Politiemensen hielden woensdagochtend (11-11) in een woning aan de Smidshof in Raamsdonksveer een 23-jarige man uit Hank aan, onder andere op grond van de Opiumwet en het Vuurwerkbesluit.

Agenten trokken een melding na en troffen in de getipte woning een 23-jarige man uit Hank aan. In de woning lagen xtc-pillen, hennep en ketamine. Ook troffen de politiemensen diverse gripzakjes om drugs in te doen, alsmede allerlei attributen die gebruikt worden om drugs te verdelen en te verhandelen. Daarnaast een som geld.

Vuurwerk
De Hankenaar is aangehouden op verdenking van het bezit en handel in soft- en harddrugs en het bezit van medicatie uit de geneesmiddelenwet. Daar werd nog de verdenking van het bezit van illegaal vuurwerk aan toegevoegd. Nadat de agenten met toestemming van een Rechter-Commissaris de woning uitgebreider doorzochten, vonden ze ruim 25 cobra’s (illegaal, zwaar vuurwerk) en een mortier.

De man werd voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het bureau en legde daar een verklaring af. Hij werd woensdagavond weer in vrijheid gesteld, maar moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.Deel dit bericht met je vrienden!