Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Harde muziek leidt tot vondst wapen en drugs' De gevonden pillen zijn waarschijnlijk XTC.
23aug

Harde muziek leidt tot vondst wapen en drugs

WERKENDAM - Een inwoner van Werkendan was even ‘vergeten’ zijn harde muziek uit te zetten toen hij zijn huis verliet. Toen de politie dat zondagmorgen in alle vroegte voor hem deed, vonden ze drugs en een wapen.

0m 4.15 uur ging een politie-eenheid naar de Kruisstraat. De bewoners aldaar hadden veel last van luide muziek. Dat kon worden bevestigd door agenten die buiten op straat de herrie ook hoorden. Aanbellen en kloppen leverde niets op en uiteindelijk werd besloten om de deur te forceren. Binnen kon dan de muziek worden uitgezet zodat de buurt rustig zou kunnen slapen.

Wapen
Nadat de deur was opengebroken, bleek er inderdaad niemand thuis te zijn. De muziek werd uitgezet. Een van de agenten zag enkele gripzakjes met pillen, alsook een stroomstootwapen. De twintig pillen, vermoedelijk XTC, en het zaklamp/stroomstootwapen werden in beslag genomen.

Verbolgen
Op dat moment kwam de bewoner thuis. Hij was nogal verbolgen over de politieactie. Dat hielp hem verder niet want de man werd direct in de boeien geslagen en werd ingesloten op het bureau.

(Foto archief ter illustratie.)Deel dit bericht met je vrienden!