Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie ruimt hennepveld aan Jeppegatweg' Het tweetal had 100 stekjes geplant, deze zijn in beslag genomen.
18mei

Politie ruimt hennepveld aan Jeppegatweg

HANK - De politie trof zaterdagavond (16-5) met BOA’s van Staatsbosbeheer een veldje aan langs de Jeppegatweg met hennepstekjes. Twee verdachten zijn aangehouden.

Eerder deze week zag Staatsbosbeheer al dat er een veldje aan de Jeppegatweg gereedgemaakt was voor beplanting en en de dienst besluit dit in de gaten te houden. Zaterdagavond rond 21.00 uur zag twee mannen die op het veldje aan de slag gingen. De politie werd gelarmeerd en ging ter plaatse.

Op het veldje trof men  in eerste instantie niemand aan, wel zag men een auto en diverse spullen. De BOA nam verderop twee mannen waar, een 35-jarige en een 31-jarige man, beiden uit Werkendam. Het tweetal werd daarop aangehouden door de politie.

Hennepplantjes
Bij de fouillering bleek dat zij diverse zakjes drugs en contact geld bij zich te hebben. Na controle van het genoemde veld bleek tevens dat de mannen ruim 100 hennepplantjes geplant hadden. Deze zijn in beslag genomen.Deel dit bericht met je vrienden!