Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Messen en nepvuurwapen in auto Werkendammer' Afhankelijk van de testuitslag krijgt de bestuurder nog een tweede bekeuring.
05apr

Messen en nepvuurwapen in auto Werkendammer

GORINCHEM / WERKENDAM - Je auto fout parkeren en dan uiteindelijk een dikke bekeuring krijgen voor verboden wapenbezit. Het overkwam een 23-jarige Werkendammer, die bovendien onder invloed van verdovende middelen reed.

Donderdagmiddag troffen agenten een fout geparkeerde auto aan op de Vissersdijk in Gorinchem. Op het moment dat de politie de zaak wilde controleren, reed de bestuurder weg, waarop een  stopteken werd gegeven.

De man werd zo tot staan gebracht en agenten troffen bij controle in het voertuig een vlindermes aan. Dat bleek van de Werkendamse passagier (18). Bij de bestuurder, ook uit Werkendam, werden daarnaast nog twee opvouwbare messen en een nep-vuurwapen gevonden.

Drugs
Maar er was meer. Uit de speekseltest bleek bij de bestuurder dat hij mogelijk onder invloed van THC of amfetamine had gereden. Bij de bestuurder werd bloed afgenomen en afhankelijk van de uitslag wordt een tweede proces-verbaal opgemaakt.

Voor de messen en het nep-vuurwapen, die in beslag werden genomen, kregen de mannen ook een proces-verbaal aan hun broek.

(Foto Politie Lek en Merwe)Deel dit bericht met je vrienden!