Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Onbekende bedreigt kinderen en Hankenaren' De politie onderzoekt de zaak, maar doet geen mededelingen.
23mrt

Onbekende bedreigt kinderen en Hankenaren

HANK - Meerere inwoners van Hank ontvangen al geruime tijd bedreigingen aan hun adres. Wie hier achter zit en waarom is niet duidelijk. Wel helder is dat de aantijgingen serieus genomen worden. De politie is ingeschakeld en is met de zaak bezig, maar doet verder geen mededelingen lopende het onderzoek. Louis de Bot zette zijn bizarre ervaring op Facebook.

Onderstaand zijn verslag:

"Ondanks de ernstige crisis waarin we nu in zitten zijn er toch lieden in ons dorp die op dit moment het overbelaste politie apparaat nog meer belasten. Zij vinden het nodig ondanks alle ernst van de situatie om mensen en ook onze kinderen te bedreigen. Meerdere inwoners hebben last van deze zware bedreigingen. Persoonlijk wordt ik al 6 weken lang bedreigt, waarom? door wie? We weten het niet. Gisteren ontving ik weer het volgende appje:

'Binnen nu en 24 uur zal er iets gaan ontploffen in Hank, ergens waar kinderen graag spelen als je goed nadenkt weet je wel waar. Ik kan je vast vertellen dat ze het niet overleven
Groetjes van mij'

Deze bedreiging is niet alleen tegen mij persoonlijk gericht maar ook tegen onze kinderen. Dit kunnen we niet accepteren en deze personen moeten zo snel als mogelijk achter slot en grendel. Of we op dit moment niets anders aan ons hoofd hebben!!
De verdere bedreigingen zal ik u onthouden maar dat deze gepaard gaan met de verheerlijking van het Nazisme en overgoten zijn met hakenkruisen zal u niet verbazen. Deze personen (of groep) moet zo snel mogelijk uit onze samenleving verwijderd worden temeer daar nu ook onze kinderen gevaar lopen. Help allen mee door dit massaal te delen en help onze overbelaste politie.

Er zijn gelukkig kleine aanwijzingen. In het filmpje zie je iemand iets in de brievenbus stoppen. In zijn linkerhand heeft hij een doekje waar hij zijn rechterhand mee afveegt. Dit om sporen te verwijderen. Hij heeft een bijna wit, geen helder wit trainingsjack aan met blauwe bovenkant. We hebben voor u het trainingsjack op een aparte foto gezet. Ook zijn er enkele flarden van geluidsopnamen. Herkent u de stem, of herkent u de persoon op de film, of weet u iemand in uw omgeving die zo'n trainingsjack draagt of heeft gedragen. Bel dan gelijk de politie: 0900-88 44. Zorg ervoor dat onze kinderen weer veilig naar de speeltuin kunnen. Zorg er voor dat deze gestoorden zo snel mogelijk achter de tralies verdwijnen."

Louis de Bot.Deel dit bericht met je vrienden!